Tornar a dalt

Serveis de restauració

Amb una trajectòria de més de 35 anys en el sector, som un equip jove de professionals especialitzats en la restauració col·lectiva oferint serveis de: Cuina al centre (In situ), transport d’àpats en fred (“Línia freda”), transport d’àpats “en calent” des de les nostres instal·lacions centrals o des de qualsevol centre de producció col·laborador i serveis de càtering.

Restauració

Alimentació a pacients

Restauració

Menjadors laborals

Restauració

Cuines centrals

Restauració

Vending

Restauració

Menús a domicili

Restauració

Catering - esdeveniments

Com ho fem?

A NDAVANT confiem en una Alimentació Sana, perquè la nostra salut depèn entre molts factors de la qualitat de la nostra alimentació. Una nutrició equilibrada afavoreix no només la salut física, sinó que també la mental i emocional.

Per aquests motius NDAVANT aposta, amb ajut de molt bons professionals, per una alimentació sana, equilibrada i atractiva. Per això només treballem amb proveïdors que ens assegurin una màxima qualitat.

Piràmide de l'alimentació saludable
Estrategia naos
NDAVANT segueix les pautes alimentàries que marca el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i L’Estratègia NAOS.

Per a quí ho fem?

Els nostres principals clients en la restauració col·lectiva són:

Sector Educatiu

Escoles Infantils, primària, secundaria, universitats

Sector Sanitari

Hospitals, clíniques, etc.

S. Sòcio-Sanitari

Residències, centres de dia, Pisos tutelats

Sector Industrial

Empreses, seus corporatives, etc.

Qué ens diferencia de la competència?

  • 01 Proveïdors locals
  • 02 Compromís amb les institucions
  • 03 Sostenibilitat
  • 04 Seguretat alimentaria
  • 05 Certificacions de qualitat
  • 06 Departament Dietètic
US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí