Tornar a dalt

Compromís social

NDAVANT, entén el seu compromís amb la societat i l’entorn no com un deure de la companyia o una estràtegia dissenyada de responsabilitat social, sino com alguna cosa inherent al seu orígen, la seva organització i desenvolupament. A partir d’aquí la companyia estructura el seu compromís en dos nivells d’actuació: el medi ambient i les persones. Ambdòs espais d’actuació estàn íntimament vinculats a la naturalesa de la companyia, basant-se en el sentit comú i la sostenibilitat del seu negoci.

Compromís d'integració

Participem activament amb Entitats del Tercer Sector, Serveis Municipals i Entitats de caire privat que possibiliten, en coordinació amb els nostres propòsits d’Inserció, la Gestió de la Diversitat de la nostra plantilla.

Compromis Social
Compromis Social
Compromis Social
Compromis Social

Nivells d'actuació

Compromís amb l’entorn. Les actuacions d’Ndavant es dirigeixen a la reducció del consum energètic tant propi com dels seus clients, ajudant a reduïr les emissions de CO2 a l’atmòsfera, i sensibilitzar a la societat sobre diferents aspectes medioambientals a través de campanyes dirigides a tercers, amb l’objectiu de fer un consum responsable.

Compromís amb les persones. L’objectiu és promoure el manteniment de l’ocupació així com fomentar la igualtat d’oportunitats a través de la integració de persones amb dificultats d’accés a la feina. Tenim una plantilla de 450 persones de les que el 3,6% són amb discapacitat i el 2,6% procedeixen d’altres col.lectius en risc d’exclusió social.

Destaquem

Emisions
Consum responsable
Reducció consum
Pla d'Igualtat
Participació activa
Integració

Certificació

Certificació

Certificació d'un Sistema de Gestió de Seguretat i Salut Ocupacional OHSAS 18001

Les organitzacions busquen eliminar o minimitzar els riscos per als seus empleats. Per poder aconseguir-ho, una de les eines més utilitzades internacionalment és el Sistema de Gestió de SySO. La norma OHSAS 18001 ha estat desenvolupada i provada internacionalment, i permet dissenyar, implementar i millorar contínuament un Sistema de Gestió de SySO i en conseqüència, l'exercici de SySO de l'organització. La certificació constitueix un instrument eficaç per demostrar el compromís vigent de l'organització amb la SySO i sustentar la seva fortalesa competitiva.

US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí