Tornar a dalt

NOMÉS L’ESFORÇ COMÚ
ENS DURÀ A L’ÈXIT
COM A EQUIP.

Creiem que la nostra força prové del col·lectiu. A nDavant, la suma de tots ens dona l’empenta per a assolir noves fites. Benvinguts.

Estem compromesos amb les persones, respectant les seves decisions i capacitats

Apostem per la professionalitat, la qualitat, la honestedat i l’acompanyament en els diferents processos.

Escoles Bressol Serveis socials Serveis de restauració

Solvència Tècnica: Formació, experiència i tecnologia.

Les instal·lacions, serveis i equips han de funcionar en qualsevol circumstancia i condició per a satisfer les necessitats operatives i del negoci dels nostres clients.

Fomentem els valors, les normes i les actituds que caracteritzen una societat plural, democràtica i solidària.

Treballem l’experimentació i la descoberta oferint un entorn segur i uns materials adequats a les diferents edats.

Qui som

La nostra orientació cap al client, ens porta a preveure les seves necessitats i ens ha guiat en aquest procés de canvi. Amb la garantia de la nostra solvència financera, incorporem noves capacitats que ens permeten respondre a les necessitats del mercat català, oferint solucions globals i continuar sent la companyia multiserveis líder.

Accedir a Qui som

Compromís social

El nostre compromís

NDAVANT, entén el seu compromís amb la societat i l’entorn no com un deure o una estràtegia dissenyada, sino com alguna cosa inherent al seu orígen, la seva organització i desenvolupament. A partir d’aquí la companyia estructura el seu compromís en dos nivells d’actuació: el medi ambient i les persones, basant-se en el sentit comú i la sostenibilitat del negoci.

Accedir a Compromís social
US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí