Tornar a dalt

Sobre nosaltres

La nostra orientació cap al client, ens porta a preveure les seves necessitats i ens ha guiat en aquest procés de canvi. Amb la garantia de la nostra solvència financera, incorporem noves capacitats que ens permeten respondre a les necessitats del mercat català, oferint solucions globals i continuar sent la companyia multiserveis líder, no només en el sector educatiu, sinó també en els sectors, sanitari, soci-sanitari, social, infraestructures i serveis en el sector terciari en general.

NDAVANT continuarà prestant serveis de confiança, com els de neteja, monitoratge d’oci-educatiu i restauració col·lectiva, i incloure a més, en el nostre porfoli de serveis, els de manteniment d’instal·lacions, eficiència energètica, serveis auxiliars i facilities services & management, entre d’altres.

Més enllà del compromís amb els nostres clients, ens sentim responsables de contribuir a un entorn mediambiental més sostenible i socialment més just. Fruit d’aquesta filosofia, és la nostra vocació, la integració de col·lectius vulnerables mitjançant la incorporació de persones amb discapacitat, en risc d’exclusió social i víctimes de violència de gènere.

Garantia

Garantia

Amb la garantia de la nostra solvència financera, responem a les necessitats del mercat català

Compromís

Compromís

Compromesos amb els nostres clients i amb contribuir a un entorn mediambiental sostenible

Integració

Integració

Incorporació de persones amb discapacitat, en risc d’exclusió social i víctimes de violència de gènere

Confiança

Confiança

Serveis de confiança, com els de neteja, monitoratge d’oci-educatiu i restauració col·lectiva

US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí