Tornar a dalt

Escoles bressol - Cavall de cartró

CAVALL DE CARTRO Serveis Educatius, és una empresa del grup NDAVANT MULTISERVEIS, amb 10 anys d’història en el món de l’educació infantil 0 a 3 anys. www.cavallcartro.com

Acompanyem als infants en els seus primers tres anys de vida, respectant les seves decisions , afavorint la seva autonomia i el seu desenvolupament.

Fomentem els valors, les normes i les actituds que caracteritzen una societat plural, democràtica i solidària. Pretenem contribuir a formar el sentit crític dels nostres infants i treballar, alhora, la seva responsabilitat social per tal que esdevinguin persones lliures, madures i responsables.

Com ho fem?

01 Projecte educatiu

Oferint un projecte educatiu basat en la metodologia de pedagogia activa i globalitzadora, adaptat a les necessitats del infants: on l’infant és el protagonista del seu aprenentatge.

02 Llibertat i autonomia

Valorant la llibertat de moviment i l’assoliment de l’autonomia a traves de la pròpia iniciativa de l’infant, per tal que reconegui les seves capacitats i conegui els seus propis límits.

03 Aprendre jugant

Els jocs i els moments quotidians són part del dia a dia on s’estableixen les relacions afectives i de confiança entre infants i adults.

04 Experimentació i descoberta

Treballant l’experimentació i la descoberta oferint un entorn segur i uns materials adequats a les diferents edats.

Per a quí ho fem?

Per a tothom.

Per als infants, comprometent-nos en el seu desenvolupament, posant a la seva disposició unes educadores ,que els atendran de forma individualitzada, material i espais adequats a les seves necessitats i un ambient motivador facilitador de convivència amb els seus companys i companyes.

Per les famílies, acompanyant-les en el procés d’educació dels seus fills, afavorint un espai de relació entre les diferents famílies i ple d’informació relacionada amb els seus fills i la possibilitat de participar i implicar-se a l’escola aportant coneixements i habilitats.

Per les diferents institucions, proporcionant-los els recursos necessaris per garantir una educació de qualitat en els seus àmbits de competència.

US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí