Tornar a dalt

SERVEIS D’ATENCIÒ DOMICILIÀRIA (SAD)

El Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) es un conjunt d’actuacions (de caràcter personal i domèstic) dutes a terme en el domicili de les persones en situació de dependència o risc psicosocial amb la finalitat d’atendre les seves necessitats de la vida diària dins d’un programa individualitzat, amb la finalitat de promoure i mantenir la seva autonomia personal.

Com ho fem?

PERFILS PROFESSIONALS

NDAVANT Serveis a les persones disposa d’un equip de professionals amb diversos perfils professionals, experiència i formació acreditada amb l’objectiu de “Treballar per les persones, amb unes fites clares, definides i consensuades amb la finalitat de facilitar el dia a dia els usuaris, familiars i societat”.

Perfils professionals
Perfils professionals
Perfils professionals

FACTORS TREBALLATS:

  • 01 Gestió eficient i professional
  • 02 Sistema de gestió de la qualitat com a base del procés de millora continua
  • 03 Mecanismes de coordinació clars i eficients
  • 04 Introducció de millores de caire tecnològic
  • 05 Establiment d'un codi deontològic

Qué ens diferencia de la competència?

Oferim un servei professional, divers, dinàmic i adaptable a les necessitats dels nostres usuaris dins una besant tècnica, organitzativa, innovadora i tecnològica, que ens fa pioners en el desenvolupament de nous programes de treball.

US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí