Tornar a dalt

Gestió de centres residencials
(RESIDENCIES, C.D., HABITATGES)

Disseny, Desenvolupament i gestió de Programes i serveis per a gent gran, persones en situació de dependència o de risc que poden tenir compromesa la seva autonomia per mancances de salut, socials o familiars des de la filosofia de la ACP (Atenció centrada a la Persona).

Residencial

Residencies de gent gran

Residencial

Centres de Dia (C.D.)

Residencial

Habitatges tutelats

Com ho fem?

Els nostres equips estan compromesos amb les persones, respectant les seves decisions i capacitats sempre, treballant des de la ACP i la seva metodologia que posa al centre de la nostra atenció les persones i els seus desitjos, preferències i benestar. Treballem des de la innovació social fent sempre un pas endavant en els nostres serveis.

Qué ens diferencia de la competència?

Tenim especial cura en apoderar a tots els nostres usuaris fent-los el centre d’atenció (ACP), donant-los el protagonisme en les decisions que afectaran de ple al seu pla de vida, des de la participació, la proximitat i la cohesió.

US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí