Tornar a dalt

GESTIÓ DE CENTRES d’ATENCIÓ A VULNERABLES (Exclusió Social, Violència de Gènere)

Treballem en el disseny, desenvolupament i intervenció en programes per persones en situació de risc o exclusió social o situacions d’aïllament social.

Acolliment d’urgència

allotjament

dutxes

alimentació

higiènic-sanitari

inserció laboral

Com ho fem?

Per aconseguir els nostres objectiu comptem amb equips interdisciplinaris que vetllen pels nostres usuaris i el seu benestar amb una cura integral (bio-psico-social) i holística. Apostem per la professionalitat, la qualitat, la honestedat i l’acompanyament en els diferents processos en les que persones vulnerables es poden trobar i sempre des del compromís mutu.

Per a quí ho fem?

Atenció a vulnerables
Atenció a vulnerables
Atenció a vulnerables

Per a totes aquelles persones que per diverses circumstàncies es troben en situacions de risc i que tenen dificultats per accedir a diferents recursos, incidint sempre en la inclusió dissenyant intervencions tenint present les seves circumstàncies i amb l’objectiu de garantir la seva sortida de la situació de marginalitat i que pugui ser mantinguda en el temps.

US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí