Tornar a dalt

Facility Management / Facility Services

El Facility Management/Facility Services contribueix a garantir resultats, a optimitzar recursos i professionalitzar àrees dins dels nostres clients i/o clients potencials.

Es tracta d’un sistema de gestió que pot permetre el control de consums energètics, plans d’inversió i establiment de processos interns de treball. Això aporta valor mentre s’incrementa al client la capacitat de gestió i previsió centrant-se en el que és realment el seu “core business”.

Neteja

Neteja

Restauració

Restauració

Outsourcing

Outsourcing

Serveis auxiliars

Serveis auxiliars

Manteniment

Manteniment

Jardineria

Jardineria

Com ho fem?

El Facility Management i el Facility Services a través de noves formes de gestió, pot arribar a reduir entre un 15% i un 20% els costos de gestió dels serveis auxiliars (Service Management). Això passa per conèixer amb detall el negoci dels nostres clients.

El Facility Management i el Facility Services, suposen actuar de forma directa sobre  la gestió estratègica dels serveis, d’una forma integral, ja que les instal·lacions, serveis i equips han de funcionar en qualsevol circumstancia i condició per a satisfer les necessitats operatives i del negoci dels nostres clients.

Reducció de costos

15%-20%

El Facility Services es centra en la informació (Information Managament), i el seu desenvolupament està lligat a indicadors claus dels nostres clients per tal d’anticipar-nos a possibles incidències operatives. En mercats cada cop més madurs el Facility Management / Facility Services és un aliat en l’objectiu d’optimitzar recursos i maximitzar rendibilitats.

Per a quí ho fem?

Clients Industrial

Hospitals

Sector Hoteler

Centres Geriàtrics

Centres Esportius

Centres comercials

Sector Bancari

Centres Escolars

US DE COOKIES. A nDavant utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí