A NDAVANT tenim un compromís proactiu amb la disminució de l’impacte ambiental de les nostres activitats.

Seguim una estratègia de sostenibilitat orientada a l’optimització dels recursos materials, la substitució de productes tradicionals per altres més respectuosos amb el medi ambient, la reducció de malbarataments, la gestió dels riscos mediambientals i la disminució de la petjada de carboni de la companyia.

Des de NDAVANT contribuïm a crear entorns mediambientalment més sostenibles. Les nostres accions es dirigeixen a la reducció del consum energètic, tant propi com dels nostres clients, afavorint la reducció de les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Contribuïm també en campanyes de sensibilització adreçades a la societat, sobre diversos temes mediambientals, mitjançant campanyes d’entitats de reconegut prestigi.

POLÍTIQUES I ACCIONS ESPECÍFIQUES

  • Som empresa membre de RESPON.CAT, l’organisme de referència en responsabilitat social empresarial a Catalunya.
  • Formem part del Programa d’Acords Voluntaris per a la Reducció de CO2, impulsat per la Conselleria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
  • Disposem d’un Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat i del Medi Ambient que ens ajuda a analitzar-nos, avaluar-nos i millorar de forma contínua.
  • Comptem amb el distintiu de Flota Ecològica, que garanteix que els nostres vehicles són més respectuosos amb el medi ambient degut a la seva tecnologia híbrida o 100% elèctrica.
  • Incorporem als nostres serveis les últimes tècniques i tecnologies per a la desinfecció sense productes químics o substituint aquests per productes ecològics.
  • Treballem de forma més àgil i respectuosa amb els nostres boscos, minimitzant al màxim l’ús del paper i substituint-lo per eines digitals.
  • Creiem en la conscienciació 360º. Realitzem formacions de sensibilització ambiental i assessorament tant als nostres equips dels diferents serveis, com al que treballa en les nostres oficines i ho fem conjuntament amb els nostres clients. A més, comptem amb el número verd, telèfon de contacte directe amb la nostra responsable de medi ambient per a resoldre qualsevol consulta.