AL COSTAT DE LA CULTURA, APORTANT SOLUCIONS PROFESSIONALS ALS SEUS REPTES

 

Des de NDAVANT entenem que els serveis de neteja i manteniment multitècnic a centres culturals, amb gran assistència de persones usuàries i públic, han de basar-se en l’excel·lència.

La nostra filosofia ens compromet i alinea amb els objectius d’imatge i funcionament de cada recurs cultural. Atenem les necessitats dels diversos espais i instal·lacions, amb freqüències adaptades a la quantitat de públic, amb flexibilitat i solvència.

Les obres d’art, els escenaris, els espais, les sales, les butaques, els sistemes i les instal·lacions han de lluir sempre resplendents, amb independència de l’activitat frenètica i el dinamisme dels espais culturals. Per això, NDAVANT compta amb un equip de professionals format, coneixedor de les tècniques més avançades i efectives, que treballa amb la rapidesa, delicadesa i sensibilitat que exigeixen aquests espais. Treballem amb la mínima interferència, però amb la màxima qualitat.

Preparem amb antelació les dates de major afluència i treballem perquè els teatres, auditoris i les sales culturals disposin dels equips i les estances a punt i en perfecte funcionament en els moments requerits.

Això implica un rigorós servei de neteja i desinfecció en àmplies superfícies i elements patrimonials de valor cultural, així com un manteniment continuat d’instal·lacions perquè la climatització, la calefacció i la maquinària escènica, entre d’altres, estiguin a l’alçada de les exigències.

També ens responsabilitzem de la neteja de grans esdeveniments, com festivals de música i fires. Aportem la nostra experiència en la gestió de grans equips i sectors molt exigents, per un desenvolupament fluid d’aquesta tipologia d’esdeveniments, que requereixen actuacions ràpides i molt coordinades.

SERVEIS DESTACATS

Som una col·laboradora estratègica de la cultura. Dediquem cada moment de treball en fer-la lluir, en vetllar perquè sempre mostri el seu màxim potencial. Busquem el ple confort del públic, que només hagi de concentrar-se en la màgia dels espais i dels esdeveniments.