PARTÍCIPS DEL MANTENIMENT D’INFRAESTRUCTURES CAPITALS QUE CONNECTEN PERSONES

Som conscients de la importància que les infraestructures de transport públic tenen pel desenvolupament sostenible de la nostra societat. Rellevància que a més, cada cop és major, en un context d’emergència climàtica i concentració urbana.

En aquest escenari, ens responsabilitzem de la neteja i la desinfecció d’infraestructures de gran superfície i d’elevat ús social, com són les línies del metro de Barcelona: estacions, andanes, combois, vies, oficines, escales mecàniques, tallers, etc., i la flota d’autobusos urbans.

Per garantir el confort del passatge, basem aquests serveis en una detallada planificació de tasques, en la innovació tecnològica, la capacitació d’equips de treball polivalents, l’augment de la productivitat i l’eficiència, la supervisió i el control de la qualitat i el compromís amb el medi ambient, entre d’altres.

Les respostes ràpides i la disponibilitat ens identifiquen. Els nostres equips sempre estan preparats per abordar eventualitats i resoldre-les eficaçment. La interlocució directa és intrínseca a la nostra gestió i estem a disposició dels nostres clients per afrontar qualsevol necessitat, inquietud o camp de millora.

Som una companyia que vol evolucionar de la mà dels seus grups d’interès. Alhora que busquem el confort de les persones, la seguretat, la funcionalitat i la higiene de les infraestructures on treballem, volem que aquestes mostrin sempre la seva millor imatge per reforçar la seva funció i rellevància social.

SERVEIS DESTACATS

NDAVANT, sempre al costat de la mobilitat sostenible, d’una societat connectada gràcies a les millors infraestructures, mantingudes amb professionalitat i dedicació.