CENTRES HOSPITALARIS I DE RECERCA BIOMÈDICA

A NDAVANT ens sentim copartícips de la recuperació dels pacients, del benestar de familiars, persones visitants i professionals sanitaris dels hospitals.

Som presents en centres hospitalaris d’arreu de Catalunya, efectuant el manteniment de les instal·lacions o prestant serveis de neteja i desinfecció altament especialitzats. Treballem en tots els espais crítics d’aquests entorns sanitaris com ho són: els quiròfans, les sales d’espera, les àrees de diagnosi, les urgències, l’hospitalització, neonatologia, laboratoris, sales blanques, etc.

El model de NDAVANT posa les necessitats dels hospitals i dels nostres clients al centre, dissenyant i adaptant els serveis que prestem d’acord als seus reptes.

Entorns nets, segurs i higiènics

Comptem amb un equip d’especialistes en la neteja dels centres hospitalaris que efectuen la seva tasca amb extrema professionalitat i dedicació, per garantir la higiene i la seguretat dels espais, alhora que redueixen els riscos que envolten als pacients i al personal sanitari.

Mantenim els espais

Som part de l’engranatge dels centres hospitalaris. Treballem, intervenim i supervisem constantment, perquè les instal·lacions funcionin de forma correcte i eficient. Els nostres serveis tècnics vetllen perquè els sistemes i els actius dels hospitals sempre estiguin operatius i mai es vegi afectada la seguretat i l’atenció de les persones.

Innovació al servei de la salud

Innovem en l’ús de tecnologia, implementant solucions per la desinfecció hospitalària. Som proveïdors dels robots XENEX que mitjançant llum ultraviolada tipus C, eliminen microorganismes com són bacteris, virus i fongs a quiròfans, sales i habitacions.

Proximitat i solucions

Garantim l’eficàcia dels serveis, minimitzant els temps de resposta i actuant davant qualsevol contingència, emergència o necessitat. Compartim els objectius dels nostres clients i els ajudem a desenvolupar les seves responsabilitats, impulsar la seva productivitat i vetllar perquè pacients i visitants tinguin la millor experiència en els seus centres.

Rigor i alta exigència

Treballem en base a una metodologia rigorosa, complint protocols estrictes i vius que s’adapten a totes les situacions. Intervenim sempre amb personal format, amb tots els recursos i les mesures pertinents per cada entorn i circumstància.

Som líders en la neteja d’espais d’alta exigència. L’experiència, el coneixement tècnic i un equip multidisciplinari ens permeten abordar qualsevol necessitat dels nostres clients.

SERVEIS DESTACATS

L’èxit i la reputació dels hospitals on treballem és una font permanent de motivació per nosaltres. Ens sentim un partner estratègic en el millor funcionament d’un dels serveis més essencials de la nostra societat.