Som una empresa fundada el 20 de maig de 1.994, a Barcelona. Naixem amb el nom de GPL LIMPIEZAS, S.L., denominació que ja indicava el nostre camp d’especialitat inicial. Vàrem créixer paulatinament en el sector de la neteja d’empreses i d’equipaments públics.

Al febrer de 2.010, GPL LIMPIEZAS, S.L. absorbeix la societat PROLIMSA, S.A. Aquesta addició incrementa la nostra capacitat d’atendre més clients i promou el nostre creixement.

Al febrer de 2.014 ens redefinim i canviem la nostra imatge corporativa. Sorgeix MULTISERVEIS NDAVANT, S.L., com una empresa nova, fortament orientada a l’eficiència i la qualitat, socialment compromesa, sostenible i innovadora. Aquest moment de renovació serveix d’impuls per les nostre línies de negoci actuals i per la nostra identitat digital.

La nostra seu social es troba ubicada al carrer Josep Ferrater i Mora, 2-4, de Barcelona, entre el districte 22@ i Diagonal Mar, una àrea de negocis dinàmica i amb el caràcter innovador i socialment compromès que caracteritza MULTISERVEIS NDAVANT, S.L..

QUI SOM

Som una empresa nascuda per a oferir serveis eficients i de qualitat a clients privats o institucionals, amb un model de negoci sostenible, ideat per aportar solucions. Som especialistes en la prestació directa de serveis de neteja i desinfecció, serveis de manteniment, serveis energètics, facility services i management.

Som una companyia que gestiona serveis de magnitud i complexitat, en un ampli espectre d’edificis, equipaments i esdeveniments: Centres Hospitalaris, Centres d’Atenció Primària (CAPs), Ajuntaments, dependències municipals, centres educatius, festivals de música, etc., i que té la sort de comptar amb un ampli equip de professionals. Avui més de 3.600 persones formen part de NDAVANT.

Amb seu a Barcelona, prestem serveis a tot el territori català i ens orientem a adaptar-nos a les vostres necessitats, aportant lideratge tècnic, innovació i experiència.

Un dels nostres valors, és el nostre compromís social. Apostem per la creació d’ocupació, la inclusió de persones especialment vulnerables i la sensibilització social.

NDAVANT EN XIFRES

0
Xifra de facturació a l’exercici 2022

Protagonista del territori català. Som una empresa propera i de referència a Catalunya, amb la capacitat d’assumir reptes i gestionar serveis complexes en múltiples àmbits.

0
Persones en plantilla l’any 2022
1.936 persones (Any 2016)
2.964 (Any 2017)
3.539 (Any 2018)
3.678 (Any 2019)
4.211 (Any 2020)
4.685 (Any 2021)
5.574 (Any 2022)

ELS NOSTRES VALORS

Els nostres valors són l’eix sobre el que desenvolupem la nostra activitat diària. Perseguim ser líders en qualitat i en la gestió eficient i sostenible dels serveis. I fer-ho, contribuint activament a la nostra societat, gràcies al nostre Projecte Social. Volem generar valor i retornar al nostre entorn les oportunitats que ens ofereix.

La transparència i el compliment normatiu són elements intrínsecs de la nostra organització, i formen part de tots els nostres processos, activitats i serveis.

Els nostres valors fonamentals inclouen:

 • Excel·lència en la gestió

 • Rendibilitat sostenible

 • Lideratge

 • Innovació

 • Compromís i responsabilitat social

 • Orientació al client

 • Generació d’oportunitats. Accés efectiu de les persones al mercat de treball

 • Treball en equip multidisciplinar

 • Millora de la qualitat de vida del nostre equip de professionals

 • Transparència i honestedat

 • Respecte i dignitat

 • Protecció de la salut i la seguretat de les treballadores i treballadors

 • Sostenibilitat i protecció del medi ambient

“NDAVANT amb la innovació i el creixement compartits amb els clients”