Barcelona és famosa pels grans esdeveniments culturals que s’hi celebren, entre d’altres. Concerts, fires i festivals són una constant a l’agenda dels barcelonins, que poden gaudir-ne sense pensar en la preparació i l’arranjament dels espais on tenen lloc.

Indrets que troben nets i llestos abans d’ocupar-los durant hores o dies. Ara bé, qui s’encarrega de la seva neteja?

Llocs com el Palau Sant Jordi o l’Estadi Olímpic de Barcelona no brillen sols. En aquest sentit, Ndavant, empresa especialitzada en neteja professional, se’n fa càrrec per contribuir a fer possible el bon funcionament dels esdeveniments que s’hi celebren.

“La gent vol veure que tot estigui net, que els lavabos estiguin presentables i que no hi hagi brossa a terra o que estigui mullat”, assenyala Jaume Galán, gerent de Ndavant.

Sembla fàcil, però no ho és pas. I fer-ho possible depèn, en gran manera, de la preparació. Ho explica Raquel Poch, cap de servei de Ndavant.

“És tan important el durant com el previ i el post de l’acte”, assegura, i posa com a exemple el Primavera Sound, que es va celebrar a principis de juny al Parc del Fòrum.

“Quan acaba un concert has d’anar de pressa a preparar-ho tot perquè quedi a gust del públic i de l’artista de la següent actuació”, relata Poch.

Llegeix l’article complet a Línia Xarxa.

 

Serveis de neteja especialitzada a grans concerts i festivals a l'aire lliure a Barcelona i Catalunya

Serveis de neteja a Primavera Sound i altres grans esdeveniments a l'aire lliure a Barcelona