El 32% de les més de 5100 persones que formen part de l’entitat procedeixen de fins a 60 països diferents.

En el marc del Mes Europeu de la Diversitat, Ndavant, entitat especialitzada en serveis de neteja i desinfecció, volem destacar la importància de la inclusió en entorns professionals i posar de relleu la diversitat del nostre equip, com un dels nostres motors de valor, creativitat i innovació.

Conscients d’això, comptem amb més de 5.165 persones professionals, de les quals un 32% procedeixen de fins a 60 països diferents.

Tal com explica Rosa Llamas, Directora de Persones de Ndavant, fomentar el diàleg entre diferents nacionalitats també ajuda a combatre estereotips:

“La diversitat a la plantilla de la nostra empresa ens fa ser un reflex de la societat de la qual som part i concretament, al nostre sector, la varietat de feina, els canvis professionals i de vida de les persones, fan que cada dia assumim la incorporació de perfils diversos. En aquest sentit, ens enriqueix comptar amb persones migrades, o familiars de persones d’altres procedències, que persegueixen integrar-se i s’esforcen, dia a dia, per superar les possibles dificultats idiomàtiques, religioses o culturals. A Ndavant, com recull el nostre Codi Ètic, totes i tots treballem en el marc del respecte pels demès i en el reconeixement del valor de les diferències”.

 

EL COMPROMÍS SOCIAL, PART ESSENCIAL DE L’ADN DE NDAVANT

L’eix vertebrador de Ndavant és el nostre compromís social. Per això, facilitem un ambient adaptat i orientat a aconseguir que els treballadors i treballadores se sentin còmodes tant a nivell professional, com personal.

Així ho percep la Youssua Moumen, professional de Ndavant des de fa 7 anys:

“El que més m’agrada de formar part d’una empresa així és que l’equip és molt humà. No hi ha cap discriminació en l’entorn de feina i les companyes i companys són amistats. Ndavant dona oportunitats a tothom”.

Juan Carlos Pincay, procedent d’Equador, forma part de Ndavant des de fa més de 10 anys. A les paraules de la seva companya, afegeix la facilitat amb la qual l’empresa garanteix la integració de les diferents cultures i tradicions dins dels diferents entorns de feina:

“M’agrada aprendre dels companys altres costums, àpats o balls dels seu països d’origen, aspectes que sempre m’han generat molta curiositat. Crec que tothom aportem la nostra essència per formar un gran equip”.

Des de Ndavant articulem i promovem així la creació d’entorns laborals confortables, basats en la integració la inclusió i el respecte, independentment de l’origen, gènere o edat, entre d’altres, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament professional i el benestar personal de tots els nostres equips.