Descripció del projecte

Centre esportiu d’11.000 m2 que inclou sala de fitness, sales d’activitats dirigides, sala de cycling i piscina coberta que allotja competicions internacionals. Els serveis de manteniment integral abasten l’aigua i el seu control químic, l’electricitat, la calefacció i la refredadora, entre d’altres.

La complexitat d’aquesta prestació ve determinada per una gran sala de màquines per al control de les instal·lacions, que està integrada per: dues calderes de 500 kw, una refredadora, 10 climatitzadors per vestuaris i altres estàncies, una sala química per l’administració de clor i àcid, bombes, intercanviadors, quadres elèctrics, etc.

També pel manteniment del mecanisme de motors del vas mòbil, que eleva el fons de part de la piscina per a la realització d’activitats (aquagym, cursets de natació,…). Com a element innovador del manteniment, s’ha implementat un sistema de filtre de l’aigua mitjançant llum ultraviolada (UV), una tecnologia que destrueix les cloramines i alhora actua com un desinfectant eficaç.